Política de galetes

Una galeta (cookie) és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al navegador quan es visita gairebé qualsevol web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la visita quan es torna a navegar per aquesta pàgina. Les galetes acostumen a emmagatzemar informació de caràcter tècnic i s'usen per personalitzar continguts, obtenir estadístiques d’ús i prestar el servei, entre altres finalitats. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut del web al perfil i necessitats dels usuaris.

 

El web videojocscatalans.cat utilitza galetes de Google Analytics com a eina de mesura d'audiències. Navegar per aquest web amb les galetes activades al navegador comporta l’acceptació de l’ús, com a mínim, de les galetes necessàries d’acord amb la normativa actual que, en cap cas, s'empren per recollir informació de caràcter personal.

 

Google Analytics realitza un mesurament i anàlisi estadística de la navegació dels usuaris amb la finalitat de millorar els serveis que ofereix el portal. La informació que genera la galeta es transmet i arxiva directament per Google.

 

Per garantir l'anonimat, Google converteix la informació recollida en anònima canviant l'adreça IP abans d'emmagatzemar-la. Tampoc no s’associen les adreces IP obtingudes a través de la navegació amb cap altra dada conservada per Google, ni s'envia la informació recollida per Google Analytics a tercers, excepte quan estigui legalment obligat a fer-ho, d’acord amb les condicions de prestació del servei de Google Analytics.

 

Si es desitja denegar el permís per al tractament estadístic de les dades o de la informació amb Google Analytics, es pot fer ús del Complement d'inhabilitació per a navegadors de Google Analytics.